Do you see Jersey shore?

Klockan är mycket, jag är jättetrött men känner att jag aldrig kommer kunna somna. Vill till älsklingen men har ingen skjuts och jag mår inte speciellt bra. Men imorgon får vi hoppas på att jag mår mycket bättre! 
Min blogg är inte ändrad som ni själv kan se, och det är pågrund av att jag kan knapp sitta vid datorn  mer än 5 minuter utan uppehåll, de gör så fruktansvärt ont i mina ögon..
Men ska nog ringa älsklingen innan jag ska försöka sova. Blir så lugn då jag hör honoms röst!

Känner jag dig eller inte?

Ätit klart, åt inte så mycket. Hade ingen matlust alls. Brukar man inte ha då man får höra så j*vla negativt hela tiden av *****.
Tack för att min kväll är förstörd. Men jag ska försöka ta det lugnt och prata med älsklingen, då ska de nog fixa sig? Eller hur, bara man pratar med det bästa så brukar allt lösa sig?

Awesome

Klockan tickar på och vi har inte ens börjat med någon middag. Det var påtal om köttfärs och rullspagetti, men det ville inte jag ha. Då uppstod det bråk, satt jag sket i det totalt. Satt nu sitter jag här och tjurar..
För någon timme sedan, frågade jag mina vänner om vad de skulle äta till middag och de var jättemånga som sa att dom skulle äta pannkaka, och kände jag hur sugen jag vart på det... tänk er, pannkakor med jordgubbssylt och grädde. Guud så gott.

En bild på någon i din familj

Min älskade syster!

30 dagar

Jag gör som alla andra och kör ...nu vad det kallas! :D

1: En bild på någon i din familj

2: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

3: En bild du umgås mycket med

4: En bild på en konstig tid i ditt liv

5: En gammal bild på dig själv

6: En bild på dig

7: En bild som du aldrig lagt upp

8: En person som du saknar

9: Någon i din släkt

10: Någon du tycker är väldigt snäll

11: En person du kan berätta allt för

12: En bild på din vardag

13: Du och någon klasskompis

14: En bild som påminner dig om gamla tider

15: En person som du vill vara med

16: En bild på dig själv

17: En ovanlig bild

18: En bild på din fritid

19: En person som är snygg

20: En bild på dina närmaste

21: En persons om alltid ställer upp för dig

22: En bild på en tid du saknar

23: En bild från i somras

24: En bild som gör dig glad

25: En person som alltid gör dig glad

26: Någon/några du alltid har roligt med

27: En bild som du alltid skrattar åt

28: En tokig bild

29: Den nyaste bilden på dig själv

30: Någon du aldrig kommer släppa taget om


Are we going to London?

Jag är tillbaka på fötterna!
Eller nästan.. har tyvärr dragit på mig en influensa. Men det ska nog snart gå över, har haft det snart i 5 dagar. Så jag håller tummarna på att det snart är över. Ny vecka, nya tag!
Min vecka ser nog inte så speciell ut skulle jag tro, det blir nog ingen träning för mig denna vecka heller pga att jag inte har mått så bra. Varken psykisk eller fysiskt. 

Vet ni vad jag ska försöka göra nu? Jag ska ta och fixa  till bloggen, och läsa kommentarerna som ha kommit in. Varma kramar!

Goodnight

Jag lägger ner med bloggandet ett tag. Tills jag har fått ihop mitt liv igen! Sköt om er allihopa!

My mum is a BIG mama

Det går upp och ner.. och med det säger jag gonatt!

Who do you think you are

Jag har ont, det gör så ont i mitt hjärta..i min kropp.
Vad ska jag ta mig till? Jag känner mig dunkad till botten. Jag vet inte vad jag ska göra, paniken tar snart över alltihop!

I dont really know

jag finner inga ord

jar of hearts

Igår var jag på bio med min fina pojkvän, men som vanligt kommer jag inte ihåg vad den hette. Men den var jättebra!
Hoppas ni får en bra fortsatt helg!

I LOVE YOU

Imorgon är det alla hjärtans dag? Ska ni ge något till någon speciell?

Grenade for ya

Helgen är över, gud så fort heglerna går. Veckorna likaså... Men det är bra, för nu längtar jag till sommaren oerhört mycket? Är det någon fler som gör det kanske?

Vad har ni gjort denna underbara soliga helgen? Jag och Malin tog en lugn helg med film och prat. Mycket trevligt, det kändes jättekul att hon kom förbi. Allt kändes så bra, jag kunde slappna av och ha roligt och inte ´tänka på de negativa runt om. Skitskönt iallfall.
Hoppas ni alla har haft en underbar helg för det har jag iallafall!  Nu ska jag alldeles strax ta och dammsuga av golvet, det är riktigt sandigt... hm? 

och snälla.. kommentera, jag ser ju att ni är inne och kikar. Det kan väl inte vara nå problem att skriva en liten kommentar. Men jag förstår.. jag har inget direkt intressant att skriva om, så jag förstår er till en vissdel.. 

 

Give me your heart

Hej!

Det blev ingen resa till Barcelona.. Synd! Jag som var taggad.. Men men, hur är det med er? Mig är det väl upp och ner.. Min mage har näst intill kolapsat! Vet inte riktigt vad orsaken är..
Det bubblar och det gör ont, ibland får jag svårt och andas...någon som vet vad det kan vara? Stress? Eller något annat?


..........

Killen och hans mamma, och lillebror ska till Barcelona och dom undra jag om jag vill följa med, och allt kommer ungefär gå på 4000:- hur billigt är inte det?
Men då är frågan...hur ska jag skrapa ihop det?

Higher higher

Dagen har gått oerhört fort, någons som håller med mig?
Idag var jag på praktiken och det var riktigt roligt, vi var ute för det mesta och åkte skridskor..Tur att barnen gillar mig!

Vad har ni haft för er?  Skola?

I give you my heart

Helvete... Snygg design? Nja. Jag ska försöka hitta någon som kan fixa till den. Klantig som jag är så råkade jag radera den förra, som min vän gjorde. Sorry

Jag har ännu inte gått och gjort mig någon frukost, fastnade framför datorn..somvanligt. Men jag har ända 2h på mig så det är gott om tid. Vet ni vad? Jag funderar på att fara och träna efter mötet också. Det var en vecka sen, och mitt kort går ut snart så det är bäst att jag använder det så mycket som möjligt. Sen får jag skaffa ett nytt i slutet på månaden.



Welcome to the club

Godmorgon, sovit gott? Det har faktiskt jag!
Ska snart ta och göra mig ltie frukost så jag orkar med dagen... först ska jag på möte och sen blir det att fara och köpa strängar till min nya gitarr!!!!!! :D *happyface*

Hoppas ni får en underbar dag, puss

All to you

Nyss kommit in, -13 buuuuh säger jag.
Var ute en liten promenad och träffade Aron, vi pratade om litet allt möjligt. Rättskönt!

Är det bara jag eller som tycker det är enklare att prata med killar?
Aja, ska ta och ringa sötnosen nu, innan jag går och lägger mig!

I love IT

Ja nu mår jag mycket bättre igen! Jag har mina upp och ner dagar. Jag kan inte kontrollera det, det går inte. Imorse var otroligt jobbigt för mig. Men Nils skulle upp halv 6, ja och vi somnade inte förrän 01. Så jag var ju rätt trött, sedan då han drog tjafsade vi litegrann, inte något stort alls. Men sen satte jag mig bara i soffan och tårarna bara forsade, jag kunde verkligen inte kontrollera. Alla gamla minnen kom upp, jag började tänka på att jag aldrig kommer få ha en hel familj igen, se min mamma och pappa lyckliga. Prata med min syskon som jag kunde förut.
Att min mamma är en ny person, jag vet inte.. det vart bara för mycket... Men som sagt nu mår jag mycket bättre, ska alldeles strax ta en fil tallrik med fullkornsflingor och russin. MIN FAVORIT!

Hoppas ni alla mår bra? Och föressten såg ni på melodifestivalen igår?  Var de rätta personer som gick vidare? Det tyckte då jag!-

Please, i just want to be happy...

Vad har jag satt mig in i? En ond cirkel...som jag aldrig kommer ta mig ur?

Att så små saker kan göra det till en sån stor sak. Om jag ska vara ärlig är jag rädd, rädd för att förlora det man har som närmast. Vad gör jag om jag misslyckas? Jag kommer inte ´kunna acceptera det.  Nej.. Vad gör jag?

Jag vet att man ska tänka framåt och positivt. Och jag försökte, det gick en stund. Men sen ramla jag tillbaka igen.
Jag har det alltid i bakhuvudet, och det förstör mig.. alla i omgivningen och mina ägodelar försvinner en efter en.....

It's not easy at all

Godmorgon godmorgon...Snart är det prov som gäller!
Egentligen har jag svenska nu men jag orkar inte, jag har ont i hela kroppen och vill bara försvinna en stund från denna värld. Men hur?

Idag är det prov och jag känner redan nu att jag kommer misslyckas totalt. Kan inte tänka positivt, mår dålig, är irriterad, och less!
Så hur ska man göra då? All min inställning har försvunnit med åren som ha gått... Hur får man tillbaka den?

Men jag hoppas ni får en bra dag iallafall, hejs!


-

Hej!
sitter nu hemma hos älsklingen och pluggar....? Patetiskt va? Nej men jag var tvungen att göra klar lite saker inför provet imorgon. * Håller ´tummarna*

Haft en bra dag? Det har väl jag...lite dåligt väder men, he gå finfint! Igår så fick jag med mig ett par jeans för 400:- från Rutm.fl och en tröja från HM 50:-
Bra fynd!

I can't sleep

Hej hur är det med er?

Nu ligger jag här med datorn i sängen, mina ögonlock kommer närsom helst att rulla ner... Är så förbannat trött hela tiden.. Nu vet jag kanske varför jag ha ryckningar under ögat, förmodligen stress och sömnbrist..kul va?

Berättar om min dag senare, nu ska jag sova en stund!

RSS 2.0