Give up...Please?




Turn it up

Klagar ni på dålig uppdatering? /care....
Helgen har varit rätt lugn, ska jag fatta mig kort så.. Hockey, och killen. Ja!

I fredags, var nog den mysigaste kvällen någonsin. Killen min, gjorde upp bad med ljus, och med bra musik. Hur gulligt var inte det? Sedan film och frukt med massa mys.
Ja, jag gillade det.. :)

Hur har eran helg varit?

25/1 - 2011

Eftersom det inte är speciellt många som läser min blogg. Så känner jag att jag måste skriva av mig. Det har hänt så otroligt mycket den senaste tiden. Men det är det, att jag vet inte vars jag ens ska börja.
Ah det där lät ju som om mitt liv är helt åt helvete,

Nej så är det verkligen inte. Men vissa dagar så känns det som hela världen är emot mig, att alla hatar mig att alla vill att jag ska försvinna från den här världen.
Ibland ligger jag i min säng och funderar på varför och hur kunde mina föräldrar bli nödja med mig? Vad fick dom att älska mig? Men älskar dom mig? Ja, det låter dumt.. jag har alltid haft så dåliga tankar om mig själv... aldrig något postivt. En sak jag jättegärna skulle vilja lära mig är att våga säga som jag tycker och tänker, visst jag är blivit mycket säkrare på mig själv men jag har inget direkt självfortroende, jag hatar mig och mitt utseende, jag känner mig inte bra. Vissa dagar, kan kännas helt underbart..Bara sitta med älsklingen och mysa framför tvn eller skratta med mina vänner.
Apropå vänner, jag har en vän som jag skulle vilja berätta för er. Men jag kan ta det senare!


Nej nu vart det kortslutning... jag kan inte forsätta skriva, eftersom allt är som ett enda kaos i min skalle, men en person jag skulle vilja tacka är Nils, min kille. Han förstår mig, han lyssnar och han försöker hjälpa så gott han kan. Visst, han gillar inte prata känslor och såna där saker, det accepterar jag.. Men han försöker. Jag menar, en sån människa skulle ni där ute lära känna!

Men ja finner inga ord egentligen..........

25/1 - 2011

Kärlek, kärlek är livet. Jag är lycklig, lyckligast!


25/1 - 2011




25/1 - 2011

hej, sitt här med huvudvärk..ovanligt? Nej. Ska kolla upp det så snart som möjligt, jaja. Hoppas allt är bra med er?
Fick hem mitt paket från HM idag, kommer bilder på det alldeles strax.


22/1 - 2011

hallåle, allt bra?
Jag ska alldeles strax göra mig klar och sedan bege mig till centrum för att fixa en present till Nils lillasyster. Lill Ellen fyller 5 år.
Annars är det bra med mig, och jag ber om ursäkt för så dålig uppdatering!


18/1 - 2011

Praktiken är slut för idag. Jag känner att jag har ingen energi alls längre. Jag måste skärpa mig, jag måste börja äta och sova ordentligt. Annars kommer det här aldrig att funka. Så nu jävlar!

Nu sitter jag hemma hos Nils ensam, han är och skottar hos sin pappa tror jag? Hoppas jag hinner träffa honom innan jag far hem, behöver verkligen en stor kram. Verkligen..
Jasåäre, hoppas ni alla har haft en bra dag!



Hej vi är alltid seriösa, hejdå!

17/1 - 2011

Tidigare idag såg jag ett program.. thedoctorstv. Det var faktiskt väldigt intressant, idag pratade dom om hur vi sätter oss själva i fara, igenom att äta. En av dom satte sig i ett test, att se vad som händer i kroppen bara på några dagar.
Han är själv väldigt noga med vad han äter, och han tränar regelbundet. Han åt jättemycke onyttigt hela tiden, ungefär 7000-8000 kalorier per dag eller mer. Det påverkade väldigt i skallen, han mådde dåligt var alltid trött, hade ingen energi alls. Sedan efter det hade gått ett par dagar, kollade dom blodtrycket osv. Vikten, var en chock för mig, bara att på 5 dagar så hade han gått upp 5 kg. Det är rätt sjukt, och det fick mig att tänka om, och börja äta nyttigt och börja träna regeltbundet. NU ÄR JAG IGÅNG, OCH FÅTT MOTIVATION, LETS GO. 

17/1 - 2011

Hej igen!

Sitter nu här helt slut... Har tagit all min energi till att ta bort all julpynt och städat! Det behövdes kan jag lova, men nu ser det bra ut, faktiskt!
Mitt rum blev lite annorlunda, mkt mkt ljusare färger än vad jag brukar ha, blått och vitt mest.. Sen har jag plockat in några blommor, och blommor piffar ju upp det rätt mkt. Kanske kan visa bilder sen? Om jag orkar..
Jag har alldeles för litet rum, eller som pappa brukar säga..Du har tillräckligt stort rum, men alldeles för mycket saker..? Kanske är så? Nej, inte den här gången faktiskt.
Min tvbänk och tv får stå lite udda till, mitt framför en tom garderrob..snyggt, nja.. Men ska snart fixa en liten fondvägg där, så det blir säkert super.

Jaja, jag hoppas ni alla har haft en bra dag,och får en fortsatt bra kväll.

17/1 - 2011

Godmorgon, sovit gott?
Nu ska jag bege mig mot bussen. Ha en bra dag, så hörs vi när jag kommer hem.

16/1 - 2011

Hallå, dags att gå och lägga sig kanske? Känner mig lite krasslig. Men vi får se hur jag mår imorgon. Men hur som helst, så ska jag ändå träna.

Vet ni vad jag har funderat på hela kvällen? Om att flytta hemifrån, jag känner faktiskt att jag skulle vara redo för det. Men jag vet att pappa inte skulle tillåta mig det. Inte för att han tror att jag inte skulle fixa det, utan att han inte vill vara ensam... Jag förstår honom. Men någon gång måste han släppa taget. (Lovar dig pappa, att jag kommer vara hos dig så ofta jag kan när jag har flyttat,) En sak är säkert, pappa är en fin person. Fastän vi har våra jobbiga stunder.. Men jag kan inte påstå att jag skulle klara mig utom honom, han har alltid stått vid min sida oavsett.

Med det, säger jag godnatt.

16/1 - 2011

Inatt kommer jag att sova gott, känner jag.
Nils kommer förbi efter matchen och gav mig en kram och puss. Jag älskar det, att han ber sina föräldrar att svänga förbi mig, hur gulligt är inte det?
Som jag sa tidigare, så gjorde jag ett litet armband till honom, jag tror att han gillade det. (förhoppningsvis)

En fråga, som jag har funderat på jättelänge.. Det jag drömmer, det ni drömmer om nätterna..Kommer det någonsin att hända oss? Eller är det bara en fantasi? Eller visar den hur vägen tar slut? Är drömmarna falska? Jag vet inte.. Nu har jag drömt samma dröm de tre senaste dagarna. Jag tänker inte berätta den för er, jag brukar inte berätta drömmer för folk. Inte då dom är så privata, och betyder. Vissa gånger, då man vaknar ur en dröm, vill man bara somna om och komma tillbaka där den avslutades, har det aldrig hänt någon av er?


16/1 - 2011


Här får ni höra en snutt!

16/1 - 2011

Hej, helgen har spenderats hemma hos älsklingen. Som sagt var vi på bosnisk middag igår, oj så gott det var och hade hur trevligt som helst. Synd, att jag inte fick med några bilder hem, det var jättrevligt!

Vet ni vad jag gör nu? Jag gör ett litet armband till nils och sedan ett litet videoklipp åt honom.. inte långt men.. :) Ni kanske får höra en liten bit?

14/1 - 2011

Hej, förlåt. Det var inge mer uppdatering igår..det uppkom till problem, så ja. Ni får ursäkta mig!
Nu sitter jag här hemma, förbannat ont i magen. Men annars är det väl helt ok.

JAG HAR KANSKE FÅTT MVG PÅ EN KURS, YEY.
tror ni jag är glad eller?

13/1 - 2011

Jag drar mig till min söta lilla älskling nu. Uppdaterar senare, sköt om er och ha en fin kväll!


13/1 - 2011

Hej nu är jag hemma, har nyss tagit en filtallrik med linfrön. Träningen idag är avklarad, jag kan ju säga såhär att det var väldigt nytt för mig och Sandra! Hade ett antal skrattanfall, men nu ska det bli seriösare...(ska nog skaffa mig en egen träningsperson..seriöst)

Men imorgon blir det förmodligen bara lite löpband för mig, några kilometer. Känner att jag vill komma i lite form först, innan jag ökar proccesen.
Men hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag...fastän skolan har börjat! ;)

13/1 - 2011

Godmorgon, nu sticker jag iväg till skolan. Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi efter gymmet!

12/1 - 2011

Jag var hemma väldigt sent ikväll. Var som sagt på vårdcentralen och kollade... har stora problem med magen. Inget jag skulle vilja gå in på, tro mig.
Men det är bättre för tillfället, och jag hoppas ni alla har haft en superdag?

Efter jag var på vårdcentralen drog jag in till stan och handlade litegrann, blandannat sim/gyymkort. Sen lite underkläder och ett linne tror jag att det var!
Ikväll så har jag tagit det lugnt, óch taggat till det imorgon för då börjar skolan och jag börjar träna! Kommer förmodligen bilder!! :D

GODNATT

12/1 - 2011

Ska alldeles strax till vårdcentralen...*buhu* Mår inge bra. Får hoppas på att jag får någon slags hjälp.. men vad jag har hört är vännäsvårdis inte så bra? Men det är ju rykten bara..
Sovit gott?

FRÅGA OM VAD SOM HELST


11/1 - 2011

Godeftermiddag!
Hemma just nu, duschad och klar för kvällen. Dagen för mig har ungefär sett ut såhär: dator,tv,fifa. (Jag äger nils på fifa....men han kan bara inte inse det själv!)
Just nu är han på hockeyträning igen, galningar säger jag...De har hockey oftast, 2 gånger per dag. Sedan gym 1 gång per dag.. Hm lite överdrivet tycker jag? Men vill man bli nåt kanske man måste satsa så hårt? vad vet jag.. jag är ingen sportmännisk.
Men på torsdag, då j-vlar.


11/1 - 2010

Det går inte riktigt som jag vill idag..

Nu ligger jag i Nils säng och väntar på att han ska komma hem från hockeyträningen. Japp, så idag kommer vi nog bara se på film och ta det lugnt!
Vad ska ni göra idag?

Gulderbjudanden

Simple Smile! Sveriges bästa tandblekning

Simple Smile Sveriges bästa tandblekning! Vita tänder på 10 dagar. Har du gula tänder, missfärgningar eller fläckar på dina tänder? Vill du ha ett vackert vitt leende utan att betala flera tusen? ed Simplesmile® tandblekning får du vita tänder enkelt och skonsamt hemma. Behandlingen görs hemma på ca 10 dagar, och resultatet är permanent. Testa och få 3.300 poäng!


11/1 - 2011

Nu är bloggen lite små stylad, tack vare sandra.. Tack så mycket vännen, hon kanske ska bli min manager? hm.. haha, skämt och sido. Tycker ni att jag ska lägga in en ny video på? Men isf vill jag att ni ska komma med ideer på låtar! :D

11/1 - 2011

Förbannat... Just nu sitter jag och försöker fixa design/header...Men går inte riktigt som jag vill!
Någon som har lust att hjälpa mig?

11/1 - 2010

Godmorgon sovit gott?
Jag har faktiskt det...fast det är ju klart, jag sover alltid gott då jag har nils vid min sida ;)
Jag gick direkt till Nils garderob för att hitta något att ha på sig, gissa vad det blev? Stora säckiga byxor och en jättestor t-shirt. Guuuuuuuuuuud så skönt.

Längtar tills torsdag, vet ni varför? Nej, men det är för att då börjar skolan...och ja, då tänker ni....hm hur fan kan du längta till skolan? Ja, längesen jag träffade människorna från min klass och sen så vissa dagar är jag helt rastlös..hur roligt är det på en skala 1-10?
Så jag taggar faktiskt tills torsdag,men det jag inte taggar lika mycket till är att jag måste kliva upp 05.45 varje dag! Det är väl den negativa delen, men jaja.. livet är hårt ibland.


10/1 - 2011

Ska fixa klart min header, sen säger jag godnatt!


10/1 - 2011

Nu tar jag saxen och klipper lugg eller något. RÅLESS, vill ha något nytt..


10/1 - 2011

Hemma från stan, det ända jag fick med mig hem var g***********. Var väldigt sugen på att shoppa upp de sista slantarna på mitt kort, men nej. Jag gjorde det inte, jag ska in på onsdag och träffa min kontaktperson, så då kan jag kika lite mer. Sen då, ska jag även köpa ett sim/gymkort.
Idag var jag en liten stund med Sofia på stan, gick runt och pratade om allt möjligt, alltid lika trevligt.

Nu sitter jag i mitt rum, med skallevärk och magvärk...hum, får se om jag tar mig iväg till Nils ikväll, så jag får slappna av och mysa!
Hoppas ni alla har haft en bra dag?


Oj, tiden går så fort....

Klockan är 02.00 och jag ska upp 08. Tyck synd om mig!
Godnatt och sovgott alla söta lösare.



Tillbaka IGEN

Jaaaaaaa, jag ber om ursäkt..Verkligen. Jag vet inte vad som hände, eller jo det gjorde jag visste.
Lite problem hemma och så, var tvungen att lägga bloggen och allt det här åt sidan ett tag tills allt hade löst sig.
ALLT är på bättringsväg, troligtvis. Ska göra mitt bästa, att försöka ha igång bloggandet igen. Stötta ni, så kanske det fungerar?

Allt bra med er då? Vad har ni gjort på jullovet?


RSS 2.0