puss

glömde säga, att jag svarar på alla kommentarer imorgon! :)


GODNATT

hejhej! snart ska jag hoppa i sängen och försöka sova, är trött som ett svin..
Ja ikväll har jag inte gjort så mycket, bara varit stress och jobbigt. Nä ush, jag orkar inte göra något mer ikv jag går och lägger mig istället.
Men imorgon vet ni vad jag ska göra då? Nä det vet ni nite, men det hade jag tänkt och berätta för er. Jag ska på bio med Nils,Johan och Sofia. Gissa vilka film vi ska se?

ps. lägg till mig i bloglovin!!!

ofcourse

Åh nu vill jag ut och ha kul! Dra iväg med vännerna och bara släppa loss. Vill vara 18 gå på krogar och bara släppa loss. Längtar så otroligt mycket!
2 år kvar

Vad blir det ikväll? Jag har ingen aning.. Nils ska förmodlige hålla på med sin epa, eller något. Sen så ah jag vet inte vad jag ska hitta på. Allvarligt! Shiit, jag kan ju inte bara sitta här hemma och inte göra något? Nää...gud, jag måste hitta på något!


(:

Tack för alla som gav förslag på låtar! :)


HJÄLP MIG

ge förslag på låtar som jag kan sjunga och spela in.

Ni killar har tur!

its sunday.. vad ska jag göra idag? jag vet inte och jag har världens mensvärk. Ush vad jag hatar det..Verkligen!!
aja, just nu sitter jag här trött och sliten. Fick ingen sovmorgon i imorse heller för att nils skulle fara och kolla på hans brorsas match i morse, så vi klev upp vid halv 8.. Segt gick det.. he-he.
Hoppas ni mår bra!





Sliten och fin... lalalala! *careface*

Give me a hug

Ja, strax drar jag ut på byn en stund för att träffa Jenny! Sedan försvinner hon på fest, jag vet inte om jag hänger med en stund vi får se. Jag ska iallafall till Nils senare, just nu är han och hans familj och kollar på en hockeymatch och jag kände att jag inte hade lusten idag, att följa med. Eftersom det är rätt kallt inne i hockeyhallen, så jag tackade nej ikväll!
Aja, hoppas ni får en trevlig kväll så hörs vi. Puss och kram!


Kärlek är det finaste som finns!

U look like us

Godmorgon!
Eller godmorgon o gordmorgon.., hm. Lördag idag, ja vad ska jag göra idag? Jo jag ska alldeles strax färga håret, blont kanske? ah det får ni se senare. Sen ikv blir det förmodligen att fara till älsklingnils, ytterst mysígt.
Aja, nu ska jag gå och blanda ihop färgen, hörs!

Just the way you are


Inge bra ljudinspelning...Ska försöka införskaffa mig en riktig mikrofon å sådär. Det är ju pengar
det också...

u are amazing

arbetsmijö nu.. jag tror jag bryter ihop snart. Seriöst!


Just the way you are


Gråter varje gång jag hör den här låten!
Min kille skrev till mig att han hade lagt in en låt på min spotify lista.. och sen när jag hörde
låten, då forsade tårarna ner.
han är världens finaste.

Vi gillar att ta varandra där bak

nu har vi svenska och vi ska se film! TUMMEN UPP



Jag skojar inte, han ser ut som en massmördare!

Hej nu sitter jag och Sofia på skolan, ja vi börjar om 40 minuter. Då har vi svenska...ush.

Idag så går vi ända till 3. Det tar typ livet av mig, vergkligen. Jag är så himla skolless. Men det är bara att kämpa på. Visst?
Aja, men hoppas ni får en bra dag. Så hörs  vi när jag kommer hem!

Vi gillar hallon


Vadå jag handlar aldrig?


Jeans och tights

Parfym (TI AMO) luktar så j-vla gott!

Ska användas nu när jag börjar praktik, flis och överdragningbyxor

Även denna tröja, kommer användas på praktiken, vi kommer ju vara ute 50%
köpte även en mössa och 2 par vantar.

långtröja, like!

Ja vinterskorna! till praktiken också ;)

Ja jag vet...alla har köpt såna, men jag gillar dom!

Skorna var helt klart de bästa köpet idag (:

Vila i frid

Godnatt kerstin, vila i frid.
Vi älskar dig!

















Du var för ung...

Vad sägs om ett litet varmt bad gullet?

Strax ska jag ta ett varmt bad... och fräsha upp mig efter en lång dag på stan. Kom alldelles nyss hem från stan, jag har shoppat idag, lite väl mkt kanske. Men sånt händer, eller hur? Kommer bilder på det senare ikväll.

Men jag hoppas det är bra med er. Svarar på kommentarer och allt möjligt vad det är, efter jag har tagit mitt kvällsbad...hihi, riktigt skönt.

Men vi hörs om en liten stund!

Godnatt för oss!

förlåt för jag är urdålig på att uppdatera... Ska försöka förbättra mig till veckan.
Men nu ska iallafall jag och Nils strax kila i sängen, efter fikat. Men sov så gott, så hörs vi imorgon. Godnatt!


My fingers

Hello... kan knappt skriva, händerna är stela som en pinne. Varför? Jo jag har sett på hockey hela dagen, satt nu är jag rätt så tröt och kall.
Vad har hänt i helgen? Jo, hockey hockey, och killen. I lördags efter hockeymatchen drog jag till Nils, ytterst trevligt. Vi såg på film och bara tog det lungt. Idag, så var jag på hocketmatch igen, ösk mot vännäs, och vännäs vann..yey!

Jag såg min kusin idag... efter...10 år känns det som, men jag hann inte säga hej, så det sög ju lite granna, men vi har ju snart släktträff så.
Imorgon är det skola som gäller, börjar 12 slutar 3, satt det är rätt chill faktiskt. Men aja, jag har inget intressant att skriva, ska alldelles strax börja göra en svenska uppgift... vi hörs efter det!


Ny header!

Ja, en ny header för tillfället...
vad tycks?


Det ska inte behöva vara så!

Var alldelles nyss ute på delfinsida, om hur de är hotade av oss människor, det är så hemskt.
Kika in och kolla. http://www.takepart.com/thecove

jag håller med folket på videon, det här måste stoppas!

Varma kramar till dig Faster!

Hej, jag sa att jag inte skulle skriva något mer i bloggen i helgen. Fick bara sån panik, och visste inte riktigt vad jag skulle ta vägen. Det är så att min faster har varit sjuk i något år, hon har haft cancer. Men kämpat igenom det. Men sedan fick hon inreblödningar. De går inte stoppa längre, läkarna sa att hon kanske inte skulle överleva denna natt...stannar hjärtat så stannar hjärtat..

Jag vet inte riktigt hur det här kommer sluta, med mig, med pappa? Var inte för så länge sen på begravnig, (farmor) Och nu? Åh, känns bara så himla jobbigt.
Men jag får kämpa och finnas för pappa, hjälpa så mkt jag kan bara..

Idag blir det inget speciellt, ska på hockeymatch vid 15 tiden så det blir nog nice. Sen ikväll har jag inga planer, ska se om pappa behöver någon hjälp,sen kanske jag försöker få ut någon.. Om jag inte ska sova tidigt. Men vi får väl se!


Fått dåliga nyheter...

Fått dåliga nyheter... ´Bloggar nog inte mer nu i helgen!


-


trött och sliten


jag älskar dig

Sofiaaa om Varför jag inte bor hos min mamma!:
Jag kommer alltid finnas för dig gumman, det hoppas jag du vet!
Kommer ställa upp för dig i vått och tort, jag bryr mig inte om du inte vill ha mig där, jag KOMMER vara där, så är det bara.
Du kommer aldrig bli av med mig.
Du är en såpass fin vän som jag aldrig vill förlora, aldrig någonsin!
Jag finns alltid, när som helst, det är bara att du hör av dig!
Förlåt om jag är som jag är ibland, men det är bara att säga till om du vill att jag ska ändra mig, jag gör allt för dig!
Du är som en syster för mig, och det älskar jag dig för.
För den du är, att du kan stå för den du är och att du är så stark!
Det finns ingen människa i hela världen som jag känner att jag litar på mer än dig, ingen alls!
Jag känner att du förstår och lyssnar på mig, till skillnad från vissa andra, tyvärr.
Så länge du känner att du kan prata och lita på mig så är jag nöjd! eller, jag är nöjd bara av att få veta att du alltid finns för mig, så som jag hoppas att jag finns för dig!
Jag älskar dig Tina, du betyder allt!
______________________________________________________________________
Sofia, tack. Jag blir rörd av att läsa det du skrev. Du ska veta det, att jag aldrig kommer släppa taget om dig, aldrig. Jag kommer föralltid finnas vid din sida. 
Du ska veta, att du är en fin vän, dig vill jag aldrig förlora.

Alla har sina dåliga dagar, och jag ska aldrig be dig ändra dig till något du inte är. Du är bra precis som du är. Jag är glad, för att du är den du är och inte försöker vara något/någon annan.
Jag litar på dig, 100%. 
Jag lovar dig att jag alltid kommer finnas för dig, i all evighet. Jag älskar dig, du betyder verkligen guld! (L)


sofia karlsson är en underbar vän till mig, vi har inte känt varandra så jättelänge. Vi gick på samma skola i nästan 3 år. Men vi umgicks inte, men nu har vi börjat i samma klass och, ja. Jag kan berätta mer om det senare.

Varför jag inte bor hos min mamma!

Frågan om jag bara bor hos min pappa och varför?
Jag vet egentligen inte hur jag ska börja. Tänkte faktiskt ta det på videoinlägg. Men kände att det kanske skulle vara alldeles för tungt.

Jag vet inte varför jag tar denna tid och berättar det här, för er. Men jag är väldigt öppen med det här bland folk. Har blivit mer öppen med det med tiden. Så är det bara, jag säger det inte för att få er att visa medlidande eller empati. Den dagens att jag ens skulle försöka få er att göra, nej sån är inte jag. Ni får har er egna tro ni, men så är det iallafall.

Ja som sagt, jag bor hos min pappa och med min bror, jag har även en syster men hon bor i Piteå. Ja jag har kontakt med henne, och den kontakten är väl bra. Visst vi träffas inte alls så ofta, men jag vet att jag alltid vars jag har henne, så det känns underbart.

Min mamma, hon bor med en annan man, och deras relation har jag ingen aning om hur den är, och jag bryr mig inte särskilt mycket heller. Jag vet egentligen inte hur jag ska skriva för att det ska låta troligt eller vad man ska säga.. Är jättedålig på sånt här, men jag har nu bott med min pappa i flera flera år.
Eftersom min mamma är alkolist och har varit det nu i ett flertal år. Men tiden har gått och det har blivit värre. Tyvärr.. Och det har jag gjort så att jag inte kunnat vara hos henne, flera orsaker..

Jag har försökt gå tillbaka till att vara några dagar hos mamma, men det gick absolut inte. Jag fungerar inte ihop med min mamma längre... jag saknar det, det gör jag verkligen. Det är som jag har sagt det senaste året... jag saknar att ha en mamma att kunde krama om och prata med. För det är ju så att man pratar inte med sin pappa om samma saker som med sin mamma.
Det var tungt, det är tungt.. men jag kämpar!

Ni där ute, som har en alkoloist som förälder, kämpa. Jag vet att det är tungt, men kämpa.
Det är inte erat fel, aldrig erat fel. Det har jag iallafall fått lära mig.
Skäms inte, inget att skämmas för.

Det finns stöd, ta den stöd som erbjuds,
Jag har fått den finaste stöden jag någonsin kunnat önskat mig, men visst det har varit negativa delar inblandat också. Men det får man ta..

Jag tackar mina vänner och kille för all stöd. Det har behövts, behövs. Jag älskar er alla!


Truddelutten försvann!

Nu, så har jag precis kommit hem och brett mig 2 limpmackor!
Ääntligen hemma, trött och kall, ush nej..

shit, redan fredag imorgon...Veckorna går ju super snabbt. Någon som har förslag på vad man kan göra? För jag har aboslut inget planerat tror jag.
Nu ska jag äta upp mina mackor, sen svara på några kommentarer. Vi hörs senare ikv

puss

Just nu har vi arbetsmiljö, ush säger jag.
Aja, vi hörs senare!


Hörs imorgon!



Hmm? Känns wierd?

Här kommer en liten truddelutt på en låt, ja låter inte så bra i rösten, rätt förkyld. Men jag kör på ändå..
Sen kommer det även en kort videoinlägg!




Haha, första gången
slutet: jaha...
*SKRATT*

Fick ett mail ^

Ja, ni ser ju rubriken.. Det var så att en tjej som ville att jag skulle lägga ut en bild på mig, hon sa att jag inte ha gjort det tidigare, (?) men jag minns inte. Men jag gör det iallafall, för hennes skull.. aja, här kommer den.


Ja så här ser jag ut!

Tävling!

Just nu pågår det en tävling på Millahs blogg. 
 
Om ni är sugna på vara med och tävla, så gå in på länken ovanför. Reglerna är enkla!
Sen kan man även hitta fler länkar på Missäy.se

 


Så goodluck!


Kenza har en täääävling!

Var nyss och kikade in på kenzas blogg, och såg att det var en tävling, och gissa vad? Jo jag hoppade med i tävlingen, så nu håller jag tummarna!
Pris: Två Nokia telefoner, men refill 200kr.

Va med och tävla vet ja?



Världens vackraste!

We never give up

Vaknde för 1 timme sedan, sen dess har jag hunnit duscha, fika och suttit vid facebook. Hehe..
Vad ska ni göra idag? Förmodar att ni har skola just nu.. Jag sitter hemma óch sjukar, ush fy. Orkar inte vara sjuk igen, jag får väl ta ett varmt bad senare och försöka piggna till. Får se om jag drar till Nils ikv, beror helt på hur jag mår.. För imorgon måste jag till skolan, ska iallafall försöka..
Aja, hoppas ni alla mår bra.


Svin kallt ute?

Hejsan hoppsan. Kom hem från hockeyn alldelles nyss. Jag drog dit med Felicia och Mina. Riktigt trevligt, men vääääldigt kallt och blött. Dislike... Ja, vid kvart i nio lämnade dom mig ensam... De skulle hem(?) O jag skulle stanna kvar för jag var tvungen att prata med nisse. he-he, men det vart ett snabbt snack, eftersom han ska hinna stretcha o duscha och sånna saker.
Men hockey, det är faktiskt riktigt roligt.... Om det är händer något, ex: Slagsmål.. Men tyvärr är det inte ofta man får se de.

Aja, nu sitter jag här och håller på frysa ihjäl. Funderar på att höja värmen på elementen tills nisse kommer, så jag har någon värme här inne innan jag går till sängs, eller vad säger ni?
Hoppas ni mår bra och jag hoppas ni får en bra forsatt kall vecka. Godnatt!


:)

Nu har jag precis kommit hem. Det är sviíiiin kallt ute, något som nekar till det?

Ush, ogillas. Idag har det var skolan, ja.. en lektion. Känns ju inte så värt men, man är ju så illa tvungen. Japp, som jag sa tidigare så hade jag fått virus på min dator. Så jag lämnade in den idag, och de omistallerade alltihop.. Tackar jag för.. Men det går så ruskigt segt. Fattar inte vad felet är. Aja, får snacka med dom imorgon. igeeen

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på? Förslag?
Eller, en sak vet jag iallafall, jag ska göra klart engelskauppgiften som jag inte ''hann'' att göra klart idag på skolan. Men det är så att jag har blivit ruskigt trött nu sista tiden, kan lixom bara gå lägga mig någonstans, på sängen så somnar jag bara efter några sekunder. Kan sova bort hela dagen, det är inge problem för mig... De kan ju inte vara så himla bra? Så jag kanske ska kolla upp mina värden eller något? Vet någon av ni vad det kan vara?


Godmorgon sötnosar

Godmorgon allesammans!

Nu sitter jag och Sófia, utanför Kappahl, varför vet jag inte.. Men vi börjar inte förrän om 1h ungefär.
Den här dagen känns bara onödig.. Vi har nu svenska på morgonen, sen så ska jag till mimer, för att ha karaktärslektion.. Sen slutar jag, ush. Vet inte om jag ens kommer orka vara där hela tiden, är så himla förkyld..

Men jag ska iallfall försöka.. Ikv, ska jag nog bara ta det lungt och försöka fixa klart uppgifter som jag ligger efter med, vet inte vad jag har att göra... Men jag vet att jag har mycket att göra inom arbetsmiljödelen..man får ju uppgifter var eviga sekund.. ush fy och blä säger jag.
Men nu ska jag fortsätta att kika runt och vara social med Sofia!


J*vlar!

Jag kikade in på statistiken och  det stod 389, jag vart helt chokad. Brukar bara ha 50.
Men nu har det sjunkt igen till 50-60.. snyft.

aja, varför jag inte ha bloggat något de senaste dagarna beror på att jag inte har haft någon tid alls. Nu sitter jag här på att få fara hem till Nils. Men annars äre bra med er hoppas jag.. Jag mår skit, världens förkylning. Jag känner verkligen NEJ inte skola imorgon.. Men jag måste!
Aja, uppdaterar mer sen!

Goodnight!

Nu säger jag godnatt. Ska bara duscha sedan hoppa ner i sängen, hoppas ni får en skön natt!
Vi hörs imorgon bitti!




Ride, we ride

Nu har jag precis ätit middag och gissa vad det var för något? Jo fisk och potatis, vietnamn eller kina kommer fisken i från..Den var väldigt stark. Men go det var den verkligen.
Nu ligger jag här IGEN i min säng och gör inte ett skit, men jag ska väl påbörja städa mitt rum tills nils kommer förbi en sväng. Kanske lika bra att börja städa nu? Så jag får gå och lägga mig i tid eller vad säger ni?


Fruktansvärt trött i ögonen

Hej vaknade för en stund sen, riktigt skönt att få sova en stund.. Men jag känner att mina ögon vill bara lägga sig ner igen, men så blir det inte. Jag får lägga mig tidigt ikväll istället, för imorgon då är det skola som gäller, och jag måste försöka komma ihåg att det är idrott..damn it..
Aja, det fixar sig säkert. Vad ska ni hitta på ikv? Bara ta det lungt kanske?

Ja jag ska nog städa mitt rum och träffa nils en stund, sen sova. Gud så skönt att sova, längtar!


Save me from myself

Kladdkakan vart utmärkt god! Jag klarade det, det var längesen faktiskt.. antingen blir dom alldeles för hård, eller rinniga, eller ´för lite cacao. Men nu, nu vart den perfekt.

Jag håller nu på att försöka fixa min blogg men det går inte som jag vill, har problem med att kunna ändra textenfärgen... någon som vet hur man gör? och som man försöka beskriva hur man gör? Skulle vara jättesnällt!


No make up


Sådärja

Nu sitter kladdkakan i ungen, nu är det bara vänta i 40 minuter tills den är klar. Får se resultatet sedan, håller tummarna!

Vad gör ni? Just nu sitter jag här och snackar med folk, och funderar på att små plugga på engelska läxan som vi fick idag, buhu. Men det är väl bara sätta igång, så går det nog bra. Visst brukar det vara så? Då man väl ha satt igång så är det ingen fara...
Nä, nu ska jag vara positiv, nu ska jag sätta igång att plugga, vi hörs senare!


The climb


The climb - Miley cyrus

Humorn på topp





Jag - Min humor bäst!
Anonym - Har du ens någon humor?
Jag - Nä...(går någon minut)...HA HA HA HA HA HA 
Anonym - Okeeey?


We all love u

Jag åt våfflor till lunch, mums.
Nu då, vad ska jag göra nu? Jo jag ska nog sätta igång och baka något? men vad? De får ni se senare.

Nu har jag suttit och spelat in när jag sjunger ett antal gånger, men jag är tvekis på om jag kommer lägga in någon nu.. idag. Vi se väl!


Stop and stare

Nu har jag fixat lite på bloggen. Men det finns en hel del mer saker att fixa klart men det hinner jag inte med just nu. För nu ska jag noppa ögonbrynen och raka mig, och även se om jag hittar några kläder som jag kan ha idag. Kommer förmodligen en liten outfits bild senare, vi se väl.

Nils nordström i mitt hjärta

Ena dagen kan jag vara glad och trevlig nästa dag vresig och otrevligt och jag vill säga ursäkta, för jag vet att när jag är ledsen på någon så kan det gå ut på helt fel person, och jag rent ut av hatar det, jag känner mig som en dålig människa. Jag ska förbättra mig, det lovar jag.

Jag är så kär, jag är verkligen kär.
Jag blev kär i dig första gången jag träffade dig, det var som en slags vind som flög runt mig och sedan formades runt mig och stannade.
Jag smsade dig och sa att jag alldeles strax var framme.. du stod och väntade utanför cafeet.
Jag gick runt hörnet och såg en lång kille och tänkte '' Där är han..shit vad lång..'' Jag visste inte riktigt om jag skulle gå fram till dig bara.. eller om jag skulle ropa, jag var så nervös..
Innan jag ens han tänka klart, så vände du dig om, ögonkontakten kopplades, och jag kände hur mitt hjärta började slå hårdare och snabbare.

Efter ungefär 20 minuter, så kände jag mig bekvämare, jag kunde inte sluta titta på dig. På de sättet du bettede dig och var, du var så himla snäll och omtänksam. Du bjöd mig på fika och bio, jag gillade dig, jag fick känslor för dig, bara helt sådär på några mintuter

Dagarna gick, vi började umgås mer och mer. Känslorna vart alltmer starkare, och en dag så vart det du och jag och det var den bästa dagen i mitt liv.
Du har räddat mig, jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra.

Du är den underbaraste kille jag någonsin möt.
Du ska bara veta hur fin och underbar  du är i
mina ögon.
Vad som än händer mellan dig och mig kommer jag
att tillhöra dig min älskade..(det ska vara du och jag föralltid)
Men en sak ska du veta att jag älskar dig mer än
något annat på denna jord. Men varje gång jag är
med dig är jag alltid trygg, du får mig alltid att bli lugn
Jag har aldrig varit så trygg i någon annan som jag är i din
närhet ska du veta. Jag vill alltid vara i din famn
när jag är ledsen, mår dåligt så vill jag bara
vara hos dig ingen annan. För du är den
som jag är som tryggast för att du är den jag
älskar över hela mitt hjärta och du har
den största platsen i mitt hjärta. Du har ett
hjärta av guld om jag får säga mitt puss
älskar dig min Nils.


Welcome to my new blog

Hello, som sagt jag delade en blogg med en kompis tidigare, men hon tappade lusten med att blogga så då tänkte jag då gör jag en egen blogg till mig själv. 
Jag kommer fortsätta skriva om lite allt möjligt, blandannat musik. Jag älskar musik, jag älskar att sjunga. Så ni kanske kommer få se några videosar på mig när jag sjunger, om jag införskaffar mig något mod till det alltså. He-he! Men håll utkik. 

De första dagarna kommer det nog inte bli så mycket uppdateringar, eftersom jag kommer försöka fixa till min blogg och sånna saker, u know what i mean. 
Men jag ska nog påbörja med lite små saker så vi får höras lite senare, puss! 

RSS 2.0