-

har inte fått någon sömn alls i natt.
Min kille ligger fortf på sjukhuset och läkarna vet inte vad det är. Nu ligger han isolerad och får inte träffa folk. De kan vara smitt-fara.

Jag får alltså inte träffa honom.. jag är helt slut, jag mår så dåligt.
Jag försöker komma på andra tankar, och tänka positivt, men det är jättesvårt!

neeeeeeej

killen är på akuten...jag mår åt helvette. Imorgon drar jag nog dit...
Godnatt!

Vilken låt och med vem?


Nu är jag på fötterna igen!

Hej nu är jag tillbaka igen. Helgen efter begravning har varit väldigt tung. Så jag behövde ta en paus från allting. Men nu är jag på fötterna igen!

Helg nu, igår var jag ledig så då drog jag in till stan och julhandla lite gran och köpte även lite kläder åt mig själv. Sen så gick jag på stan med Sofia och träffade på lite människor. Jättetrevligt.
Men gud så kallt det har blivit,det blir kallare och kallare för varje dag. Så ja, nu är det bäst att ta fram overrolen (hur stavar man det? ;o ) Nä, men rejält med kläder iallafall.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, troligvis kanske fara till Nils morbror och fira hans fru. Men inte säkert, för Nils har inte mått så bra de senaste dagarna. Har inte träffat honom på 4-5 dagar..sjukt.. Men jag hoppas han bli frisk snart så jag får umgås lite med honom också...då tänker ni? Du kan väl ändå fara och umgås med honom? Nää, jag vill inte  få vinterkräkssjukan eller vad han nu har. Jag har redan haft nå skit med magen nu de 2 senaste månaderna, så nej tack. Men då har jag något att längta till, och då blir det roligare att få umgås med honom, då man har saknat honom.. Fast det är ju sant, jag saknar honom bara efter någon dag.. he-he.

Jag vet kanske vad jag kan hitta på att göra idag? Möblera om mitt rum litegrann, städa garderoberna, fullt med kläder och skor.. + jackor + smycken.. bra idee va? Det skulle verkligen behövas!

Bara ett problem... Jag vet inte hur jag ska möblera om..


Nervös som en mus.....

Godmorgon, vaknde för 2.5 h sen. Ja, varför? Jo det vet inte jag själv... De väckte mig!

Nu har jag gjort mig klar, det blev svarta tights, en vit blus och lockigt hår. Får se om det kommer bild på det senare.
Jag måste gå ner nu, hjälpa dom med lite saker. Vi hörs!
Ha en bra dag!

Unbyn

Framme i Unbyn, eller vi var faktiskt framme vid 17 tiden. Riktigt trevligt att komma från Vännäs, men jag saknar min lilla prins. Men han har det nog bra hos Kroikis.
Gissa vad vi fick till middag? Stekt kött och potatisgratäng, fyfan så gott det var. Min favorit i dag...

vet ni en sak som är jättejobbigt? (enligt mig) Jo om man ska iväg ja, en dag eller en vecka, och måste säga hejdå till sin älskling. De spelar ingen roll hur kort stund jag är borta, (1 dag - 2 veckor) Det är jättejobbigt, jag vet inte. Men, det är väl som jag brukar säga, att han är som min drog;)

Aja, nu ska jag försöka vara lite social med de andra. Godnatt vi hörs imorgon!

I love you


Sitter i världens minsta bil påväg till Boden!

Gissa vad? Nu sitter jag i bilen på väg till boden, i världens minsta lilla bil. Inte skönt någonstans!
Blir halft åksjuk..

Fredag idag, skönt? Ja, vi ska ju till boden, träffa lite släkt. Även begravning.. Min faster dog för några veckor sedan. Hon blev inte allt så gammal, 45 år.. Men vi tänker på henne var eviga dag.
Men vi kommer att sova hos min kusin, och hennes pappa. Det blir nog riktigt trevligt.

Näää, nu måste jag fokusera på vägen..blir åksjuk!

Sten i huvudet


Måstes göra ikväll


täääävling!

Nu har jag start en ny tävling åt er!
Såhär går det till... jag kommer sjunga en snutt från en låt, ni ska gissa vilken låt det är och med vem.
Ni skriver, vad ni tror, länkar på eran blogg att ni är med om att tävla.
de 3 första!

Pris: Länkning 1 vecka på min blogg.

Goodluck!



Vilken låt?

gissa vilken låt det är?


gissa vilken låt det är?

Snart jul....hm kan ni tänka er de?

Hej...nu är det såhär att min dator fungerar inte riktigt som den ska längre, och det är just därför jag inte gör några videoinlägg. Så ni får nöja er med såhär, tråkiga, ointressanta inlägg.. Men jag hoppas att de kommer fixa sig snart! Mycket roligare att göra videoinlägg..Börja vänja mig vid att sitta och prata med..ingen..!

Hemma idag också, jag var inte heller i plugget igår. Eller på min praktik.. För i Söndags mådde jag inte speciellt bra alls. Jag spydde och hade världens problem med magen, så jag kände att det var lika bra att stanna hemma och vila mig. Sen så är det inte så himla bra att vara bland barn när man mår sådär. Nejnej, så jag sa nej och stannade hemma hos nils och vilade. Igår kväll kom pappa och hämtade mig, fick en sån magknip.
Men som sagt...nu är det mycket bättre mig faktiskt. Lite trött och huvudvärk, men det går nog över. Ihope!

Gissa? jag har faktiskt alldeles nyss spelat in en låt, en ''cover''... synd bara att man inte har skaffat mick och allt det där. För ja, mitt ljud just nu är ju helt världelöst. Men jag får väl alltid önska mig?
Vill ni se hur min önskelista ser ut?

-Pengar till aktiviteter, bio shoppa m.m
-Pengar till gymkort(fram till sommaren)
-Kamera(En dig, eller en system)
-Presentkort(gina,hm,carlings m.m)
-Smink(Ett helt set, ex: Rough,Found,Ögonbryns penna m.m)
-Smycken(Örhängen, i olika modeller, långa pyntade, smårunda m.m ....fast har itne ännu tagit hål, mitt presentkort ligger på min byrå...kanske ska ta och göra det till veckan? hmm...)

jamen, så där ser min lilla önskelista ut, hur ser eran ut ;)?


grattis på farsdag min far<3

Det är något fel på min dator....
Jag skulle göra ett videoinlägg, men ja då funkar inte webben.. sry..

Men, min syster for för några timmar, synd. Men det var roligt att dom kom upp, för det var ju faktiskt ett tag sen jag träffade henne. Det har varit en heldel folk här i helgen, men trevligt har det ju allt varit.
Ikväll blir det nog att ''fira'' pappa. För det är ju farsdag idag.. hehe, men det blir inte så stor grej av det. appråpå att vi aldrig brukar fira sånna saker.
Men, jag blir nog hemma med pappa,se lite på tv och sånna saker. Senare ikväll far jag till nils, För imorgon är det praktik igen, yey....var ute med barnen hela långa dagen!
Nämen det ska nog gå bra, bara att klä sig varmt så ska det inte vara några problem, hoppas dom är snälla med mig;I


aja, hoppas ni mår bra. Så hörs vi igen, när datorn är fixad.


Älskade syster!

Fortfarande kvar statistiken! :D

Hej!
Jag vill så hemskt mkt be om ursäkt för en sån urdålig uppdatering... Jag som sa att jag skulle börja att uppdatera nu med videosar och massa sånt. Men nej, så blev det inte! Förlåt för det.

Som förlåt för det..lägger jag in en liten snutt på när jag sjunger coldplay - yellow



Goodnatt!

Nu är pausstunden slut. Jag ska börja blogga igen, inte blogga normalt.. utan jag kommer att börja med att lägga ut videosar på när jag sjunger. Då jag känner för det!
ni får jättegärna ge förslag på låtar

paus(?)

Jag känner att jag har ingen bra uppdatering alls. Inget blogglust för den delen heller.
Jag tror jag tar en paus, eller helt enkelt lägger ner med bloggandet. Jag vet inte... Men vi får se!
Nu ska jag ha roligt resten av lovet, hare gött folket! :D



haha ni som vill nå mig? finns på facebook, yes facebook är ju livet, höhöhö...
tina carlsson är mitt namn ;)

<3

Godmorgon!

Nu sitter jag i biblioteket och väntar på Sofia. Då tänker ni - Så här tidigt? Ja, tidigt.. jag vet inte varför vi skulle vara i stan så tidigt. Vi tänkte lixom, vi har ju inget anant för oss(?)
ja, jag vet inte om jag kommer handla något idag, men vi får helt enkelt se. Isånnafall så ska jag väl försöka kolla in på lite makeup. Någon som vet en bra mascara? Varje gång jag köper en, så är den värdelös..

Men hoppas ni har sovit gott... Jag frös hela natten och önskade att Nils var där! (hihii ;])


Ibland vill man, och ibland inte






Give me a kiss


Nu ska jag ta några bilder, med min ''bra'' kamra!

Jag och Sofia gillar hallon

Hej nykommen hem från stan.
Igår efter bion drog vi hem till Johan. Eller till elevhemmet där han bor, riktigt trevligt. Men såklart somnade jag på soffan när vi såg på tv ;) fail..
Ja, min rygg är väldigt öm..gissa varför? Jo för att jag och nils fick ligga på golvet, på soffkuddar..-.- dåligt val av nils.
Gissa vilka som fick den sköna sängen? Jo givetvis johan och sofia, ush fy och blä. Nämen, det var iallafall roligt. Har ni kommit fram till vilken film ni t´ror vi såg? Hm, nä men vi såg paranormal acitivty. jag hade faktiskt högre förväntningar av den filmen, den var mer humor än ''läskig'', tyckte då jag och Sofia iallafall.

Idag så drog jag och Sofia från Johan vid 11 tiden, för att duscha och sedan fara till stan. jag hade möte vid 14 tiden, och sedan så gick vi bara runt och pratade.

Nu sitter jag här, trött och världens huvudvärk. yes.. och ikväll vet jag inte vad som händer, får se om jag hittar någon social snubbe att umgås med;)
Hoppas ni alla mår bra!



;)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2069415/tinabirgittairene?claim=a4a9da43sma">Följ min blogg med bloglovin</a>


Godmorgon allesammans

Hej här sitter jag och dunkar musik, just a dream med nelly. Grym låt!

Klockan är lite över elva, jag är klädd och sminkad för dagen. Ingen speciell outift, ska ju bara på bio senare satt jag tog lite bekvämare kläder. tights, linne och en luvtröja. Who cares?

Jag är förbannat trött och less på min jävla mensvärk, ush.. Ni killar borde få prova på det någon gång, alltid får man höra: har du pms eller? så jävla enerverande, eller äre bara jag som tycker det? hmm?
Aja, hoppas ni fick sova inatt, för det fick inte jag. Nu ska jag ta och röja undan lite i köket, pusselipusspuss


RSS 2.0